Toont alle 2 resultaten

Microfoonbeker

5,95

Muziekbeeld

9,9513,95

Zingen prijzen

Als je de deelnemers van een zang-evenement wilt belonen met een prijs, ben je aan het goede adres! Bij Boccale vind je de leukste prijzen die je gemakkelijk online bestelt. Deze prijzen zijn erg leuk om uit te delen en zullen goed ontvangen worden. Prijzen vormen een tastbare herinnering aan het zingen op je evenement, zodat de deelnemers er nog lang en tevreden aan terug kunnen denken.

Zingen beker

Houd je een bonte avond, open mic of musical? Beloon de zangers dan met een prijs! Zingen kost veel moed en heeft een groots effect op het publiek, dus een prijs uitreiken is zeer gepast. Zo uit je de waardering van alle betrokkenen en gaan de zangers met een extra goed gevoel naar huis. Door het fysieke aandenken zal dit goede gevoel nog vaak aangewakkerd worden en wordt het evenement vaak positief herdacht.

Bij Boccale hebben we een groot assortiment aan geschikte prijzen die speciaal zijn geselecteerd op kwaliteit, materiaal en vorm. Specifiek voor zingen verkopen wij beelden en bekers. Deze prijzen voor zangers verbeelden bijvoorbeeld een microfoon of muzieknoten. Deze zijn erg passend voor de winnaars in een wedstrijd.

Zingen medailles

Daarnaast verkopen we ook algemenere prijzen zoals medailles met nummer één, twee en drie voor de winnaar en opvolgende zangers. Als je er zelf niet uitkomt, helpen wij je graag met kiezen. Een prijs specifiek naar jouw wensen laten maken, is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Online prijzen bestellen en service

Prijzen kopen op Boccale.nl gaat erg gemakkelijk en je bestelling wordt snel geleverd. Als je bestelt vóór 12:00, dan wordt het de dag erna al bij je bezorgd. Bestel je voor een bedrag hoger dan 50 euro, dan is verzending binnen Nederland gratis. Als je niet tevreden bent, kun je binnen 30 werkdagen kosteloos retourneren. Eerst een offerte aanvragen is mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.