Toont alle 6 resultaten

Wintersport prijzen

Ga je op wintersport en neem je sportprijzen mee? Dan gaan de ontvangers extra tevreden met een prijs naar huis. Bij ons vind je prijzen voor alle sporten en gelegenheden, zo ook voor wintersport! Bij Boccale kun je online bekers voor skiën kopen. Doen aan wintersport is een hele prestatie. Zeker in het begin kan het best spannend zijn. Daarom is het uitreiken van een fysieke beloning erg passend! De nieuwe wintersporter zal zich hiermee extra trots en gewaardeerd voelen. Ook voor doorgewinterde wintersporters is een prijs een blijk van waardering en bewondering en een mooi aandenken aan de specifieke gelegenheid.

Wintersport bekers

Boccale heeft een breed assortiment aan sportprijzen. Specifiek voor wintersport hebben we skibekers. Deze bekers verschillen in kleur en vorm, zodat je een prijs naar jouw voorkeuren kunt kopen.

Wintersport medailles

Daarnaast hebben we ook algemenere prijzen, zoals medailles met nummer één, twee of drie erop. Deze medailles vind je op de medaille-pagina op onze website. Onze producten zijn met zorg geselecteerd op materiaal, kwaliteit en vorm zodat jij de beste prijzen kunt bestellen. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voorjouw gelegenheid. Heb je specifieke wensen? Bij ons heb je ook de mogelijkheid om prijzen op maat te laten maken. Neem daarvoor contact met ons op.

Online wintersport prijzen bestellen

Als je je keuze hebt gemaakt, plaats je je bestelling gemakkelijk online op Boccale. Onze sportprijzen zijn direct leverbaar vanuit ons magazijn en worden snel bezorgd. Als je vóór 12:00 bestelt, worden ze de dag erna bij jou thuis bezorgd. Bij een bestelling van meer dan 75 euro bezorgen wij gratis binnen Nederland. Binnen 30 dagen kan je de bestelling kosteloos retourneren. Bij vragen over je bestelling of voor het aanvragen van een factuur kun je contact met ons opnemen.