1.    Algemeen

 1. Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en nakoming van alle tussen de klant en de leverancier gesloten overeenkomsten.
 2. De prijzen, vermeld op Boccale.nl zijn in euro’s , inclusief BTW, exclusief verzendkosten.
 3. Prijswijzigingen en drukfouten in de algemene voorwaarden voorbehouden.
 4. Alle rechten voorbehouden.
 5. Op levering van alle onze producten geldt, zolang de voorraad strekt.

2.    Verzendkosten

 1. Boccale berekent portokosten voor verzending.
 2. Per bestelling rekenen wij €6,95 aan verzendkosten, ongeacht het aantal producten dat u in een bestelling doet.
 3. Afhankelijke van het aantal artikelen / volume verzenden wij uw bestelling in een brievenbus doosje of pakket. Buiten Nederland gelden andere tarieven.

3.    Betaling

 1. U ontvangt direct na bestelling een bevestiging per e-mail met een overzicht van uw bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten en de wijze van betaling.
 2. Bestellingen buiten werkdagen worden uiterlijk de eerst volgende werkdag beantwoord.
 3. Uw bestelling wordt pas geleverd na betaling. U kunt betalen middels een bankoverschrijving.

4.    Levering

 1. Alle producten worden uiterlijk één werkdag na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden bij DPD door Boccale*
 2. Indien het niet mogelijk is om binnen drie werkdagen na bestelling uw product te bezorgen via DPD.  Dan wordt telefonisch of per mail contact met u opgenomen.
 3. DPD bezorgt in de regel binnen één tot twee werkdag na aflevering van de bestelling door Boccale, binnen Nederland.
 4. Indien de artikelen die u besteld niet voorradig zijn zullen wij u hiervan tijdig op de hoogte stellen, u kunt dan kiezen voor latere verzending of het annuleren van de order, het reeds door u betaalde bedrag word bij annuleren binnen 14 dagen op uw bank-/girorekening retour gestort.
 5. Boccale is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door DPD.

5.    Retourneren

 1. Boccale streeft ernaar een perfect sportprijzen aan te leveren. Echter, vanwege het personalisatie van het product kan het niet teruggenomen worden of geruild worden.
 2. Indien de klant een verkeerde bestelling heeft ontvangen zal Boccale nadat het onjuiste product is retour gezonden en ontvangen door Boccale, zorg dragen voor het verzenden van de juiste producten.

6.    Aansprakelijkheid

 1. De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld.
  Boccale kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Boccale is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.
 2. Boccale kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.
 3. De positie en grootte van de daadwerkelijke bedrukking kan iets afwijken van hoe de bedrukking op de site wordt weergegeven. Boccale kan hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld.

7.    Overmacht

Onverminderd de overige aan haar toekomende rechten, heeft Boccale in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, door u dit schriftelijk mee te delen en zonder dat Boccale gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven en redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

8.    Privacy-statement

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Boccale gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

9.    Vragen

Boccale streeft naar tevreden klanten. Mocht u vragen of klachten hebben over de diensten en/of producten van Boccale, dan worden wij daar graag telefonisch of per e-mail van op de hoogte gebracht.

10. Klachten en retourzendingen.

 1. Wanneer Boccale aansprakelijk is voor directe schade, dan is die aansprakelijkheid maximaal het bedrag van de geplaatste order en slechts voor zover dit bedrag van de klant door ons is ontvangen. Voor indirecte schade is Boccale nooit aansprakelijk.
 2. Artikelen die niet voldoen aan de algemene gebruikelijke eisen, niet compleet zijn of andere tekortkomingen hebben kunnen worden geretourneerd aan:Boccale
  Lagedijkerweg 19M
  1742nb Schagen
 3. Alleen retour gezonden artikelen waarover vooraf contact over is geweest en met u samen afspraken over gemaakt zijn worden door ons in behandeling genomen. Afwijkingen in kleur, afwerking en maat kunnen geen reden zijn voor reclameren en leveren geen garantie op.
 4. Wanneer u een zending volgens afspraak aan ons retour zend zijn alle retourkosten voor de klant, wanneer het echter een fout betreft die Boccale toegerekend kan worden (bijvoorbeeld foutief product, verkeerde bedrukking) zijn de kosten voor Boccale, u krijgt dan de verzendkosten nadien retour gestort binnen 14 dagen op uw bank/giro rekening. LET OP! Er worden geen retourzendingen aangenomen die ongefrankeerd naar ons worden verzonden.
 5. Klachten worden bij ons altijd serieus behandeld, samen met u zullen wij zoeken naar een passende oplossing, dit kan zijn een nieuw vervangend product of u kunt uw geld terug ontvangen, wij storten dan het door u betaalde bedrag voor dit product (exclusief verzendkosten) retour op uw rekening.