Kart bekers (10)

Kart medailles (2)

Kart prijzen

Wil jij de winnaars of deelnemers van een kartwedstrijd belonen met een betekenisvolle prijs? Dat komt goed uit: bij Boccale bestel je online sportprijzen voor alle gelegenheden, zoals voor een seizoensafsluiter en kampioenschappen van karting. Voor deze sport hebben we specifieke en passende prijzen volledig in kartstijl. Bij ons ben je aan het goede adres voor sportprijzen, want we hebben het grootse assortiment aan kart medailles en kart bekers van Nederland. Zo vind je altijd iets wat past bij jouw voorkeuren en kan je deze gemakkelijk online kopen.

Kart bekers

Voor karten hebben we specifieke prijzen die de karakteristieke, snelle karting prachtig verbeelden. In het assortiment zitten kart bekers in verschillende kleuren die erg geschikt zijn voor de winnaars van een toernooi. We selecteren de producten die we aanbieden zorgvuldig op materiaal, kwaliteit en vorm. Zo zorgen we ervoor dat we het beste aanbod hebben en dat het voor jou makkelijk is om goede prijzen te kiezen en uit te delen. Als je specifieke wensen hebt, bijvoorbeeld qua kleur, kunnen we ook prijzen speciaal op bestelling laten maken. Neem hiervoor contact met ons op en we helpen je graag verder.

Kart medailles

Naast deze specifieke kart bekers, kun je bij ons ook algemenere bekers en medailles met een afbeelding van een kart kopen. Deze bekers zijn te vinden op de beker-pagina en de medailles op de kart medailles-pagina op onze website.

Kart prijzen online bestellen

Bij Boccale bestel je makkelijk en snel online. De prijzen zijn direct vanuit ons magazijn leverbaar. Als je vóór 12:00 uur bestelt, worden de prijzen de dag erna al geleverd. Bij een bestelling van een waarde hoger dan 75 euro is bezorging binnen Nederland gratis. Als je niet tevreden bent, kan je binnen 30 werkdagen kosteloos retourneren. Je kunt ook een offerte aanvragen voor je de bestelling plaatst. Bij vragen over je bestelling, neem gerust contact met ons op.