Toont alle 15 resultaten

Trofee A1012
Goud
Zilver
Brons

Budget Beker

6,95

Beker MT.094

16,9545,95

Beker MT.095

15,9549,95
Gouden beker
Goud
Zilver

Beker ET.360

6,9512,95

Beker Nr. 1

15,9520,95
Beker goud
Goud
Zilver
Brons

Trofee Set.346

7,95

Beker ET.387C

6,9511,95
TROFEE
Goud
Zilver

Beker X781

9,9516,95

Beker MT.140

25,9569,95
GOUDE BEKER
Goud
Zilver
Brons

Trofee X610

5,95

Beker SET.343B

7,959,95

Beker ET.458

9,9514,95

Beker ET.449

11,9516,95

Beker LT.081

49,95149,95
Beker X301
Goud
Zilver

Beker X301

29,9540,95

Trofee kopen

Ben je op zoek naar een trofee dan ben je bij Boccale aan het juiste adres. Wij hebben trofeeën in veel verschillende maten en soorten. Of er nu een toernooi of een kampioenschap voor de deur staat bij Boccale heb je voldoende keuze. Een trofee is een absolute must voor toernooiwinnaars, vooral in teamsporten.

Trofee personaliseren

In onze webshop is het makkelijk om je gewenste trofee te personaliseren. Je hebt keuze uit meer dan 100 verschillende afbeeldingen. Daarnaast brengen wij kosteloos een tekst aan op de gewenste trofee.

Trofee graveren

Bij Boccale graveren wij alle trofeeën zelf. Bij elke bestelling die je doet heb je de keuze om drie regels toe te voegen die dan zullen worden gegraveerd op de trofee. Onze graveermachines zijn computergestuurd dus zijn altijd nauwkeurig en betrouwbaar.

Materiaal trofeeen

Trofeeën zijn gemaakt van 2 verschillende soorten materiaal. Dit kan zijn metaal of kunststof, bij elke trofee staat aangegeven van welk specifieke materiaal deze gemaakt is. De sokkel van de meeste trofeeën zijn gemaakt van marmer, de grotere varianten hebben een sokkel van hard kunststof.

Trofeeën voor alle sportevenementen

Niet alleen in het voetbal worden trofeeën uitgereikt als een erkenning van de uitstekende prestaties van de atleten. Dergelijke onderscheidingen zijn essentieel in alle sporten, zoals motorsporten, karate of zelfs op het gebied van dans. Maar niet alleen trofeeën worden uitgereikt: vooral fans van de Olympische Spelen, waarin de beste atleten en wintersporters regelmatig strijden, zullen zeker de gouden, zilveren en bronzen medailles in gedachten hebben. Het is niet voor niets dat die prijzen de hoogste eer zijn voor sporters.

In bijna elke sport proberen de atleten hun vitrines te vullen met de felbegeerde trofeeën. Naast de teamsporten voetbal, handbal en hockey, bieden we sportbekers, medailles of bokalen aan voor een breed scala aan sporten, zoals vissen, badminton, biljart, bowlen, tennis of een verscheidenheid aan vechtsporten, zoals judo of boksen.

Trofeeën voor verschillende gelegenheden

Trofeeën worden niet alleen gebruikt als sportprijzen in sporttoernooien. Ze kunnen ook worden toegekend als een waardering bij verschillende andere gelegenheden. Denk hierbij ook aan de glazen award, die kan je individueel laten ontwerpen met een gravering.

Trofeeën bestellen op Boccale.nl

Trofeeën bestellen bij Boccale gaat makkelijk en snel. Ben je op zoek naar een Trofee binnen een bepaalde prijscategorie? Links in onze zoekbalk kun je de gewenste prijsklasse aangeven. Om het je nog makkelijker te maken kun je ook de kleur en de grote aangeven.

Heb je een speciaal verzoek? We helpen je graag verder. Als je vragen of opmerkingen hebt over ons assortiment, trofeeën, medailles of beker series dan kan je ons altijd mailen, appen of een berichtje sturen via Facebook. Onze klantenservice helpt je dan graag met je vragen over de gravure of de afbeelding keuze voor je trofee.

Atletiek Autosport Badminton Basketbal Biljart Boksen
Bowlen Carnaval Dansen Darten Golf Handbal
Hardlopen Hockey Honkbal Jeu de boules Karten Padel
Judo Kaarten Korfbal Paardrijden Rugby Schaken
Squash Skiën Tafeltennis Tennis Turnen Vissen
Voetbal Volleybal Motorcross Wielersport Zingen Zwemmen