Boks bekers (5)

Boks medailles (2)

Boks prijzen

Organiseer je een bokstoernooi? Dan kun je de winnaars natuurlijk niet naar huis laten gaan zonder mooie boks prijzen.

Bij ons vind je boks bekers in allerlei soorten en maten. Zo kun je er voor kiezen om de winnaar met de grootste of een gouden trofee naar huis te laten gaan en de nummers 2 en 3 een kleinere of een zilveren en bronzen beker te geven.

Liever één boks trofee voor de winnaar en boks medailles voor de 2e en 3e plaats? Dat kan natuurlijk ook! Onze boks trofeeën zijn direct uit voorraad leverbaar en desgewenst personaliseren wij deze voor je met de door jouw gewenste tekst.

Boks prijzen graveren

In onze webshop kun je eenvoudig jouw gewenste prijs personaliseren. Je hebt een ruime keuze uit verschillende sportafbeeldingen. Als de gewenste afbeelding er niet tussen zit, neem dan contact op met onze klantenservice. Dan gaan wij direct aan de slag om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Daarnaast brengen wij kosteloos een tekst aan op de gewenste prijs. Op de voet van de prijzen bevestigen wij een graveerplaatje waarop we gecentreerd de door jouw opgegeven tekst zullen graveren. Hierbij heb je de mogelijkheid om 3 regels in te vullen van maximaal 25 tekens lang.

Boks prijzen kopen

Boks prijzen kopen bij Boccale gaat eenvoudig en snel. Ben je op zoek naar een prijs binnen een bepaalde prijscategorie? Links in onze zoekbalk kun je de gewenste prijsklasse aangeven. Om het het je nog makkelijker te maken kun je ook de kleur en de grootte aangeven.

Bestel vandaag nog jouw prijzen, want voor 12:00 uur besteld is vandaag verzonden! Heb je vragen over jouw bestelling, neem dan contact met ons op.