Toont alle 5 resultaten

Autosportbeker

8,9510,95

Autosport beker

6,957,95

Autosport prijzen

Wil je echte autosport sportprijzen aan de winnaars van jouw wedstrijd bieden? Op deze wedstrijd zijn de mooiste prijzen te bestellen. Autosport is er in vele vormen en voor elke vorm zijn leuke prijzen te bieden. Boccale biedt mooi prijzen in allerlei vormen. De bekers en medailles zijn direct leverbaar uit eigen voorraad. Het gaat dan wel gewoon om echte autosport bekers die aan winnaars kunnen worden uitgereikt. Voor de andere toppers zijn mooie autosport medailles te bestellen. Zo kan iedereen de juiste prijs voor zijn of haar prestatie krijgen.

Autosport beker

Wat is er nu leuker dan autosport sportprijzen aanbieden na afloop van een duel. De bekers zijn de echte reden voor de deelnemers om te willen strijden. Tastbare bewijzen van prestaties zijn altijd zeer aantrekkelijk. Zeker ook omdat hiermee aan iedereen getoond kan worden dat er winst is geboekt. Dit is de reden waarom er zoveel verschillende soorten prijzen voor autosport zijn.

Autosport medaille

De autosport beker bied je natuurlijk aan de winnaar. Voor de andere deelnemers zijn andere autosport sportprijzen te bestellen. Een goed voorbeeld is de autosport medaille. Denk dan bijvoorbeeld aan een medaille voor de nummers 2 en 3 van de wedstrijd. Al kan ook voor kleinere bekers worde gekozen. De medaille kan dan aan de overige deelnemers als aandenken worden uitgereikt. Iedereen die de wedstrijd finisht krijgt dan een prijs.

Kijk je naar officiële sportwedstrijden, dan zijn medailles daarin zeer belangrijk. Denk aan goud, zilver en brons. Dit kan jij natuurlijk ook doen.

Autosport prijzen bestellen

Een bestelling plaatsen van autosport sportprijzen is snel gedaan. Op de website is te zien dat het heel gemakkelijk mogelijk is om bij Boccale de juiste prijzen te vinden die passen bij het evenement. Het soort prijs, de kleur, het formaat, alles is uit te splitsen met behulp van de zoekfunctie.

Bestel je de prijs vandaag bestelt, kan deze morgen al in huizen hebben. Dat kan zelfs al voor 12:00. Wanneer het totaalbedrag van de bestelde prijzen ook nog een boven de 75 euro uitkomt, dan komen er geen verzendkosten bij.