Toont alle 12 resultaten

voetbal medaille jongens
Goud
Zilver
Brons

Voetbal medaille jongens

0,60
e213-voetbal-medaille
Goud
Zilver
Brons

Voetbal medaille

2,50
voetbal medaille
Goud
Zilver
Brons

Voetbal medaille

2,50
voetbal medaille
Goud
Zilver
Brons
medaille voetbal
Goud
Zilver
Brons

Medaille voetbal

0,60
voetbal medaille meisjes
Goud
Zilver
Brons

Voetbal medaille meisjes

0,60
voetbal medaille
Goud
Zilver
Brons

Voetbal medaille

2,50
Voetbal medaille heren
Goud
Zilver
Brons

Voetbal medaille heren

2,95

Voetbal medailles bestellen

Is er een kleinere wedstrijd of wil je alle deelnemers een aandenken bezorgen? Dan is een mooie voetbal medaille wellicht een goede optie. Bij Boccale hebben wij een uitgebreide sortering voetbal medailles, dus er is voor ieder wat wils. Ook voetbal medailles pas je gemakkelijk met een aantal muisklikken aan al je wensen aan.

We bieden een grote selectie voetbal medailles aan van hoge kwaliteit voor een lage prijs. En het beste van alles: het embleem en een gravure zijn al inbegrepen in de prijs. Zoek uw favoriete embleem en plaats vandaag nog uw bestelling voor de voetbal medailles. Want zeg nou zelf wat is er nou leuker dan naar huis gaan met een voetbal beker of medaille.

Voetbal medailles graveren

Voetbal medailles graveren wij bij bestellingen vanaf 25 stuks. Als je minder medailles bestelt dan voorzien wij de medailles van een doorzichtig label op de achterkant van de medaille waar je helemaal niets van ziet. Op deze manier kunnen wij jou de goedkope medailles aanbieden die wij ook nog eens binnen 1 werkdag leveren.

Materiaal voetbal medailles

De medailles zijn gemaakt van 2 verschillende soorten materiaal. Dit kan zijn ijzer of zamak, bij elke medaille staat aangegeven van welk specifieke materiaal deze gemaakt is.
Zamak is een handelsmerk voor een groep legeringen met zink als belangrijkste component.

Voetbal medailles kopen

Heb je alles op de site bekeken? Dan ben je nog maar een paar muisklikken verwijderd van het online plaatsen van je bestelling. Doorloop eenvoudig alle stappen om je unieke sportprijzen te ontwerpen en plaats hem in je winkelmand. Daarna zorgen wij ervoor dat de sportprijs wordt gemaakt zoals jij dat graag wilt. In veel gevallen kunnen we de prijzen de volgende dag al leveren. Mocht dit niet lukken dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Bestel vandaag nog jouw medailles, want voor 12:00 uur besteld is vandaag verzonden! Heb je vragen over jouw bestelling, neem dan contact met ons op.