Wielren bekers (9)

Wielren medailles (2)

Wielersport prijzen

Beloon de winnaars en deelnemers van je wielersportwedstrijd of -evenement met een prijs! Na een intensieve training of wedstrijd is niets fijner dan een beloning voor het harde werken. Voor wielersport hebben we mooie, passende prijzen die zeker gewaardeerd worden door liefhebbers van de sport. Bij ons ben je aan het goede adres om online sportprijzen voor alle sporten en gelegenheden te kopen. Al onze producten zijn met zorg geselecteerd op materiaal, kwaliteit en vorm en we hebben het grootste assortiment bekers en medailles van Nederland.

Wielersport beker

De specifieke wielersportprijzen verbeelden een sporter in actie, zoals een wielrenner of een BMX’er. Daarnaast hebben de prijzen ook de vorm van een fietswiel van de betreffende fiets! Ze zijn erg leuk en toepasselijk en ze zullen goede herinneringen oproepen bij de toekomstige eigenaar. Op dit moment hebben we verschillende goudkleurige bekers in ons assortiment.

Wielersport medailles

Naast specifieke wielersport prijzen, hebben we ook algemenere prijzen die voor wielersport gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan wielersport medailles. Voorts kun je zoeken op soort, prijsklasse, kleur en grootte. Kom je er nog niet uit? Wij helpen je graag met het uitzoeken van een passende prijs voor jouw gelegenheid. Als je speciale wensen hebt en je geen geschikt product kunt vinden, dan kunnen wij ook prijzen voor je op maat laten maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Makkelijk online wielersport prijzen bestellen

Als je je keuze hebt gemaakt, bestel je de sportprijzen gemakkelijk online. De items in ons assortiment zijn direct leverbaar vanuit het magazijn en worden na bestelling snel klaargemaakt en verzonden. Als je vóór 12:00 bestelt, heb je ze de dag erna al in huis. Bij een bestelling van meer dan 75 euro is de verzending binnen Nederland gratis. Als de bestelling je niet goed bevalt, kan je ze binnen 30 werkdagen kosteloos retourneren.