Toont alle 3 resultaten

Microfoonbeker

5,95

Muziektrofee

7,958,95

Muziek prijzen

Als je de deelnemers van een muzikaal evenement wilt belonen met een prijs, ben je aan het goede adres! Bij Boccale vind je de leukste prijzen die je gemakkelijk online bestelt. Deze prijzen zijn erg leuk om uit te delen en zullen goed ontvangen worden. Prijzen vormen een tastbare herinnering aan het optreden op je evenement, zodat de deelnemers er nog lang en tevreden aan terug kunnen denken.

Muziek beker

Houd je een talentenjacht, open mic-avond of concert? Beloon de muzikanten dan met een prijs! Muziek maken vereist veel talent en heeft een groots effect op het publiek, dus het uitreiken van een prijs is zeer gepast. Zo uit je de waardering van alle betrokkenen en gaan de muzikanten met een extra goed gevoel naar huis. Door het fysieke aandenken zal dit goede gevoel nog vaak aangewakkerd worden en wordt het evenement vaak positief herdacht.

Bij Boccale hebben we een groot assortiment aan geschikte prijzen die speciaal zijn geselecteerd op kwaliteit, materiaal en vorm. Specifiek voor muziek verkopen wij beelden en bekers. Deze prijzen voor muzikanten verbeelden bijvoorbeeld muziekinstrumenten of muzieknoten. Ze zijn erg passend voor de winnaars in een wedstrijd.

Muziek medailles

Daarnaast verkopen we ook algemenere prijzen zoals medailles met nummer één, twee en drie voor de winnaar en opvolgende muzikanten. Als je er zelf niet uitkomt, helpen wij je graag met kiezen. Een prijs specifiek naar jouw wensen laten maken, is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.