Toont alle 11 resultaten

Tafeltennis beker

5,95

Tafeltennis beker

6,957,95

Tafeltennis trofee

9,9515,95
Tafeltennis trofee goud
Goud
Zilver
Brons

Tafeltennis bekers

Tafeltennisbekers zijn het perfecte item voor een kampioenschap of een ander belangrijk evenement. Voor elke atleet, deelnemer of clublid vormt de juiste tafeltennisbeker een waardevolle herinnering aan een bijzondere gelegenheid en het succes waar ze lang voor hebben getraind.

Bij Boccale vind je altijd wat je zoekt, met een uitgebreide selectie van zowel grote als kleine bekers! Zoek je een specifieke tafeltennisbeker, zoals een wisselbeker? Laat het ons weten, en we helpen je graag!

Het is aan te raden om een serie bekers te bestellen in verschillende maten, die respectievelijk de eerste, tweede en derde plaats vertegenwoordigen.

Graveren van Tafeltennis bekers

Bij Boccale is het eenvoudig en snel om je beker te personaliseren. We hebben altijd een ruime keuze aan bekers in verschillende formaten en varianten, met de optie om een passende afbeelding te kiezen. Wij graveren kosteloos de gekozen tekst op de voet van de trofee, altijd gecentreerd. Je hebt de mogelijkheid om maximaal 3 regels tekst in te vullen, met elk maximaal 25 tekens.

Tafeltennis bekers kopen

Het kopen van tafeltennis bekers bij Boccale is eenvoudig en snel. Als je op zoek bent naar een trofee binnen een bepaalde prijscategorie, kun je dit aangeven in de zoekbalk aan de linkerkant. Om het nog makkelijker te maken, kun je ook de gewenste kleur en grootte specificeren.