Toont alle 10 resultaten

Judo trofee

5,95

Judo beker

8,9510,95

Judo beker

6,957,95

Judo beker

8,9510,95

Judobeeld

9,9513,95

Judo trofee

16,9521,95

Judo beker

6,957,95

Grote judo trofee

69,9589,95

Judo bekers

Judo bekers zijn het ideale product voor een kampioenschap of een ander belangrijk evenement. Voor elke atleet, deelnemer of clublid is de juiste judo beker een belangrijke herinnering aan een heel speciaal evenement en een succes waarvoor ze al lang hebben getraind.

Met ruime keuze uit grote en kleine bekers zal je op Boccale altijd vinden wat je zoekt! Ben je op zoek naar een specifieke judo beker zoals een wisselbeker, laat het ons weten en we helpen je graag!

Het is raadzaam om een ​​beker serie te bestellen die uit verschillende maten bestaan. Deze vertegenwoordigen de eerste plaats, de tweede plaats en de derde plaats.

Judo bekers graveren

Gemakkelijk en snel je beker personaliseren bij Boccale is het geen probleem. Er is een altijd ruime keuze bekers. Veel verschillende formaten en varianten, met de opties een bijpassende afbeelding erbij te kiezen. Wij brengen natuurlijk kosteloos tekst aan op de gekozen beker!

De gekozen tekst zullen wij op de voet van de trofee graveren, deze tekst zal altijd worden gecentreerd. Hierbij heb je de mogelijkheid om 3 regels in te vullen van maximaal 25 tekens lang.

Judo bekers kopen

Judo bekers kopen bij Boccale gaat eenvoudig en snel. Ben je op zoek naar een trofee binnen een bepaalde prijscategorie? Links in onze zoekbalk kun je de gewenste prijsklasse aangeven. Om het het je nog makkelijker te maken kun je ook de kleur en de grootte aangeven.

Bestel vandaag nog jouw bekers, want voor 12:00 uur besteld is vandaag verzonden! Heb je vragen over jouw bestelling, neem dan contact met ons op.