Toont alle 13 resultaten

Bowling beker

8,9510,95

Bowling beker

7,958,95

Bowling trofee

5,95

Bowlingbal beker

8,9510,95

Bowling trofee

16,9521,95

Bowling beeld

9,9513,95

Bowling trofee

9,9515,95

Bowling beker

6,957,95

Grote bowling trofee

69,9589,95
bowling-trofee-goud
Goud
Zilver
Brons

Bowling trofee

16,9521,95

Bowling bekers

Bowling bekers zijn het ideale product voor een kampioenschap of een ander belangrijk evenement. Voor elke atleet, deelnemer of clublid is de juiste bowling beker een belangrijke herinnering aan een heel speciaal evenement en een succes waarvoor ze al lang hebben getraind.

Met ruime keuze uit grote en kleine bekers zal je op Boccale altijd vinden wat je zoekt! Ben je op zoek naar een specifieke bowling beker zoals een wisselbeker, laat het ons weten en we helpen je graag!

Het is raadzaam om een ​​beker serie te bestellen die uit verschillende maten bestaan. Deze vertegenwoordigen de eerste plaats, de tweede plaats en de derde plaats.

Bowling bekers graveren

Gemakkelijk en snel je beker personaliseren bij Boccale is het geen probleem. Er is een altijd ruime keuze bekers. Veel verschillende formaten en varianten, met de opties een bijpassende afbeelding erbij te kiezen. Wij brengen natuurlijk kosteloos tekst aan op de gekozen beker!

De gekozen tekst zullen wij op de voet van de trofee graveren, deze tekst zal altijd worden gecentreerd. Hierbij heb je de mogelijkheid om 3 regels in te vullen van maximaal 25 tekens lang.

Bowling bekers kopen

Bowling bekers kopen bij Boccale gaat eenvoudig en snel. Ben je op zoek naar een trofee binnen een bepaalde prijscategorie? Links in onze zoekbalk kun je de gewenste prijsklasse aangeven. Om het het je nog makkelijker te maken kun je ook de kleur en de grootte aangeven.

Bestel vandaag nog jouw bekers, want voor 12:00 uur besteld is vandaag verzonden! Heb je vragen over jouw bestelling, neem dan contact met ons op.